Siyaset

Başkan Büyükkılıç: “Kayseri, Cumhurbaşkanımızı bağrına basmaya hazır”

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) – Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ticari ve tarihi geçmişiyle değişik medeniyetleri bağrında barındıran, sporun, sanayinin, eğitimin, turizmin, gastronominin merkezi olan ve açık hava müzesi konumunda olan kadim kent Kayseri’de miting gerçekleştireceğini ifade etti.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi mitinge katılmak üzere kente gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretinin ilk günkü aşkla ve heyecanla beklendiğini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, tüm Kayserilileri 21 Mart Perşembe günü Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitinge davet etti.

Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kayserililerin sahip çıkacağını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız şehrimize geliyor. Yarın saat 12.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda hemşehrilerimizi Sayın Cumhurbaşkanımızla buluşmaya davet ediyorum. Hep beraber Kayseri’mizi en güzel şekliyle orada temsil edeceğimize inanıyorum. Kayseri, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına basmaya hazır. Hemşehrilerimiz, reisi ile buluşuyor. Yarın 12.30’da meydanda buluşmak üzere” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu